Komplex program

A saját jógagyakorlásom a legfontosabb alap, amelyre építkezem, és amelyből mindig meríteni tudok, amikor órát tartok, tapasztalatot adok át, problémára keresek választ. Minél többet jógázom, annál könnyebbnek érzek mindent: kevesebb dolog tud kizökkenteni a középpontomból, türelmesebb vagyok a gyerekkel, jobban érzem magam a bőrömben, egy-egy jól sikerült órát követően szinte a föld felett járok. A jóga számomra megadja azt a külső és belső rugalmasságot, amellyel a nehézségeket könnyebb elviselni, amelyből építkezni tudok, ami táplálja a kreativitásomat, erősíti az önmagamba vetett hitemet (hiszen már TUDOM, hogy mi mindenre vagyok képes), egyszerűen mindent színesebbé, élettelibbé, igazabbá varázsol. Számomra tényleg csodaszer, de kell hozzá még valami.

A jóga igazi erejét az adja meg, amit a legtöbb marketinges a jógás hirdetésekből kifelejt: hogy tényleges eredményt a RENDSZERES GYAKORLÁS ad. Nincs 1-5-10 perces csodaszer, sem olyan tuti módszer, ami energiabefektetés nélkül működik, ahogy nincs olyan diéta sem, ahol korlátlanul mindent ehetsz, csak még egy x-edik dolog megevése által fogysz le – aki ezeket elhiszi, és nem hajlandó beletenni energiát, az nem is fog eredményeket tapasztalni.

Már kevés gyakorlás is több, mint a semmi, 5-10 perc naponta egyenesen szuper, ugyanakkor ha valódi céljaid vannak, akkor SZOKÁSODDÁ kell tenned a jóga gyakorlását – és a befektetett munka sokszorosan megtérül.

Neked mi a célod a jógával? Szeretnél erősödni? Rugalmasabbá válni, kívül vagy belül? Belső egyensúlyhoz jutni? Összezárni a szétnyílt hasizmaidat? Megtanulni spárgázni? Nincs jó vagy rossz válasz, ezzel a programmal pedig segítséget kapsz abban, hogy pontosan megfogalmazd, kitűzd majd pedig ellentmondást nem ismerve VÉGIGVIDD, amit akarsz és elérd a kitűzött célt.

 

A Sisterhood Yoga Project

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." (Gandhi)

Ehhez egy olyan gyakorló programot álmodtunk meg, amelyben maximális támogatást adunk a hozzánk forduló nőknek abban, hogy bármilyen téma, probléma, ami miatt hozzánk fordul, MEGOLDÁSSÁ váljon, valódi és pozitív változást hozva minden résztvevő számára.

Kik vagyunk?

Egy maroknyi jógaoktató, akiknek szívügye a nők testi-lelki jólléte. A jóga köt össze bennünket, ám így együtt sokkal szélesebb eszköztárból tudunk meríteni, mintha külön-külön érkeznél hozzánk. Van közöttünk, aki kifejezetten női jógával foglalkozik, van, aki inkább meditációval; van, aki az anyaság időszakában kísér téged, van, akihez akkor fordulsz, ha erőd teljében vagy. Mindegy, melyik időszakodat éled, ebben az online programban biztosan te is megtalálod azt, amiért jöttél.

Milyen ez a program?

🌀 ONLINE vehető igénybe, így bárhonnan kényelmesen elérhető.
🌀 HAVONTA megújuló tartalom: minden hónapban van egy fő témánk, ehhez kapcsolódnak gyakorló jógavideók, meditációk és relaxációs órák.
🌀 Minden hónap elején egy online konferenciabeszélgetés keretein belül találkozunk, ismerkedünk, átbeszéljük a hónap témáját. Ez segít abban, hogy lássuk, miről fog szólni az adott hónap, megadja a fókuszt és az irányt, amerre megyünk.
🌀 Heti legalább háromszor élőben (konferenciahíváson keresztül) biztosítunk jógavideókat, emellett heti egy-két meditációs, mélyrelaxációs vagy jóga nidra alkalommal is várunk. Minden óra felvételét limitált ideig elérhetővé tesszük, így rugalmasan meghallgathatók, de az időkorlát segítség abban, hogy ne halogassa senki túl sokáig.
🌀 A program egy támogató, megértő, biztonságos női közösségben zajlik, egy zárt csoportban. Hiszünk abban, hogy ebben a programban mindenki képes a fejlődésre, ehhez azonban fontos lépés meghatározni, honnak indulunk és hová tartunk – ehhez minden résztvevő meghatározza azt, hogy miben szeretne fejlődni, mi, oktatók pedig azon leszünk, hogy mindenkit hozzásegítsünk céljai eléréséhez.

 

Havonta megújuló tartalom, izgalmas témák, színes oktató csapat, valódi fejlődés és egy nagyszerű női közösség vár rád, ha csatlakozol a programhoz.

Tematika

Minden hónapban különböző témák köré épül fel az összes óra, meditáció és relaxáció. A részletes tematikát rövidesen közzétesszük!

 

Árak

A program havidíja: 13990 Ft /hó

A havidíj magába foglalja az adott hónap összes foglalkozásának látogatását, tehát a legalább heti 5 alkalom jóga, meditáció és relaxációs óra megtekintését.


Kezdés

Mindig teljes hónapra fogadunk új résztvevőket, így jelenleg 2020. október 1-től tudsz leghamarabb belépni a programba.

További részletekért látogass el a program saját oldalára: Sisterhood Yoga Project